Free Joomla Templates by iPage Hosting

Profilele de aluminiu Minitec

 

Profilele Minitec sunt proiectate si executate astfel incat sa acopere o gama larga de aplicatii cu minimum de variante de profile si minimum de componente necesare pentru asamblare. In ultimii ani, MiniTec a fost compania care a dat directia de dezvoltare al acestui domeniu printr-un numar foarte mare de inventii si inovatii.

Profile de aluminiu pentru echipamente industriale

Comparand cu alti furnizori de solutii similare, care au dezvoltat sute de variante de profile si metode de asamblare care duc in final la confuzie si stres, MiniTec a dus la perfectie design-ul a 36 de tipuri de profile de dimensiuni strategice si cateva metode de asamblare a acestora, folosirea metodica a acestora aducand in timp clientilor un avantaj competitiv atat din punct de vedere tehnic, cat si vizual si estetic.

Pe langa aceasta, profilul T este intotdeauna acelasi, ales cu inspiratie acum cateva zeci de ani si optimizat de-a lungul timpului. Astfel, puteti fi sigur ca puteti asambla orice profile impreuna, cu ajutorul conectorilor de la MiniTec. 

PowerLock Fastener - sistemul patentat MiniTec de imbinare a profilelor de aluminiu

 

samblarea cu elementul de fixare MiniTec PowerLock, pentru profilele de aluminiu MiniTec

 

 

Accesorii

 

Pe langa profilele industriale de aluminiu de cea mai inalta precizie, va oferim si o gama larga de accesorii necesare producerii oricaror echipamente industriale de catre dumneavoastra sau de catre furnizorul dumneavoastra de echipamente.

 

Calitatea si design-ul MiniTec

 

Toate tipurile de profile sunt executate la jumatate din toleranta descrisa in standardele germane DIN, ceea ce impreuna cu PowerLock fastener va va asigura o usurinta incredibila de asamblare a acestor profile.

Mai multe detalii in articolele urmatoare:

Rafturi Kanban 4640
Profile MiniTec 30 7804
Filter