Solutii complete de productie

 

Mesele de lucru si echipamentele de lucru MiniTec sunt foarte apreciate de clientii nostri pentru flexibilitatea lor: oricand doriti sa modificati o pozitie a profilelor asamblate, o puteti face chiar dumneavoastra cu ajutorul unei chei inbus normale. Avantajul major fata de concurenta este faptul ca orice ansamblu poate fi modificat deosebit de usor in cazul asamblarii cu Power Lock fastener. Toate celelalte sisteme de profile de aluminiu se bazeaza pe asamblarea cu ajutorul masinii de gaurit: rezultatul este inestetic in cazul in care doriti o modificare ulterioara a dimensiunilor si o precizie net inferioara asamblarii cu PowerLock.

 

MiniTec produce si echipamente pentru liniile de productie a panourilor solare, un domeniu care s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani in vestul Europei.

 

La comanda, proiectam si executam orice fel de echipament de asamblare, sortare, testare, etc.

 

In urma cu cateva luni, MiniTec Machinenbau GmbH a achizitionat compania Profi Team SpA din Spania, companie specializata in sisteme de conveyoare automate pentru piese de dimensiuni mari sau linii flexibile de asamblare - FMS (Flexible Mounting System).

 

Putem sa va oferim solutii standard de amenajare a celulelor de productie sau solutii customizate, proiectate dupa necesitatile specifice proiectului dumneavoastra. Acestea pot sa contina procese manuale, automate sau semi-automate. Puteti sa ne contactati daca doriti sa integram procese de sortare, de inspectie automata cu camera video, presare, testare functionala, inscriptionare cu laser, etc.

 

Pentru gama completa de produse Minitec, va rugam sa vizitati adresa de web: www.minitec.de

Cereti o oferta!
Trimiteti-ne o descriere a aplicatiei.