Banc de lucru min

MiniTec va ofera cele mai bune solutii de amenajare a spatiilor de productie cu ajutorul gamei de mese de lucru industriale perfect adaptate nevoilor firmei dumneavoastra. Avem preturi speciale pentru un mobilier industrial de cea mai buna calitate, realizat din profile de aluminiu industriale eloxate si accesorii de cea mai inalta calitate.

Durata de viata a acestor sisteme de asamblare este de cativa zeci de ani, spre deosebire a celor realizate din tuburi sau elemente sudate.

In combinatie cu sistemele kanban de alimentare cu componente, puteti sa amenajati un sistem de productie performant, flexibil, eficient si adaptabil la schimbarile generate de modficarea planului de productie. Indiferent de domeniul in care activati, celulele de productie realizate cu profilele MiniTec pot fi modificate in cel mai scurt timp iar imbunatatirile propuse de echipa de productie se fac in cel mai scurt timp, fara a necesita prelucrari mecanice deosebite.

Mese cu inaltime reglabila

Avem 3 sisteme de reglare a inaltimii meselor de lucru: electric, hidraulic si mecanic. Sistemele electrice sunt cele mai folosite, pentru simplitatea si eficienta lor.

Exemplu de mese de lucru industriale cu sistem electric de reglare a inaltimii:

Mese de lucru

Ergonomia locului de munca este un factor deosebit de important care poate face diferenta dintre un produs de succes sau un esec.

Alegerea modului de lucru la asamblarea produsului, ca si exemplu, poate face lucrul foarte usor si eficient, cu un efort din partea muncitorului mult mai mic si cu rezultate de o calitate mult mai mare.

Varietate mare de solutii tehnice si accesorii

Va putem oferi cel mai bun mobilier industrial, de la mese de lucru simple, pana la mese cu ajustare electrica sau hidraulica a inaltimii de lucru, cu iluminare, cu diferiti suporti pentru calculator, monitor sau intructiuni de lucru, protejate ESD sau normale, etc. Puteti sa vedeti mai multe exemple sau chiar sa va configurati on-line o masa de lucru, pe site-ul minitec.de

banc de lucru

 

Mese ESD

Sistemul de profile de la MiniTec este conform standardului ESD din design, prin folosirea conectorului PowerLock, care are doua detalii tehnice care asigura conexiunea electrica intre componente. Atunci cand este strans, conectorul PowerLock se infige in cele doua profile asigurand conductivitatea electrica perfecta.

Banc de lucru pentru asamblare min

Puteti adauga diverse accesorii standard pentru a imbunatati ergonomia spatiului de lucru sau pentru a proteja spatiul.

Mese cu bile

mese cu bile
Folosim module Cookie

Site-ul nostru foloseste module cookie pentru a imbunatati calitatea site-ului si a experientei dumneavoastra atunci cand ne vizitati. Va rugam sa consultati politica de confidentialitate si sa va exprimati acordul sau dezacordul pentru folosirea acestora.