Profile de aluminiu 45

Profile standard, constructii speciale.

Profilele MiniTec din Seria 45 ofera un sistem profesional, simplu si complet de profile de aluminiu, cu care se poate construi orice sistem tehnlogic sau echipament de productie. Proiectarea si realizarea oricarui proiect se face intr-un timp record cu ajutorul iCADassembler, majoritatea elementelor necesare fiind disponibile in catalogul nostru.

Toate profilele au acelasi canal cu deschiderea de 8mm si sunt compatibile, putandu-se combina si asambla cu conectorul PowerLock, cu coltare sau alte sisteme de prindere MiniTec.

Profilele de tip F sunt cele standard, pentru constructii uzuale.

Profilele UL (ultralight, ultrausoare) se folosesc la constructii optimizate din punct de vedere al greutatii si al pretului.

Profilul de aluminiu 45x45, tip F (profilul standard) si UL (Ultra Light) - ultrausor dar polivalent.

 Aceste profile sunt baza sistemului de profile de aluminiu MiniTec.

profil de aluminiu industrial standard 45x45mProfil de aluminiu industrial ultralight ultrausor

Sectiuni Profile

Aveti mai jos profile multiplu de 45, cum ar fi 45x90, 90x90, 90x180, sau submultiplu de 45, cum ar fi 45x32, 32x32 sau 19x45. 

Profile standard 45

Profile cu sectiune mare

Aceste profile au dimensiuni multiplu de 45, adica 90, 135, 180, 215

Profile cu sectiune mica

 Profilele au dimensiuni mai mici decat cel de 45mm, dar pastreaza compatibilitatea cu profilul de 45. Dimensiunile sunt de 32 si 19mm.

 

Profile Speciale

Profilele speciale se folosesc la diverse aplicatii speciale si completeaza gama de profile standard. Se folosesc spre exemplu la transmisia aerului comprimat, la constructia manerelor, etc.

 

Cereti o oferta!
Trimiteti-ne o descriere a aplicatiei.

Constructii si echipamente de inalta calitate pentru industrie

Indiferent de aplicatia dumneavoastra, la MiniTec o sa gasiti exact profilul care vi se potriveste. Catalogul nostru de componente se distinge prin calitatea componentelor de calitate germana traditionala, asigurata de o firma de familie care isi respecta valorile si partenerii de afaceri.