Conveior cu banda

Benzi Transportoare cu Role, Banda, Lant sau Paleti Recirculanti

MiniTec ofera o gama flexibila de benzi transportoare cu banda sau cu role. Calitatea componentelor si a executiei este de cea mai inalta calitate, calitate dovedita in cei peste 40 de ani de activitate a firmei MiniTec din Germania si cei 12 ani de activitate in Romania.

Componentele principale sunt produse in Germania de MiniTec si aceasta asigura cea mai mare fiabilitate a acestora si o functionare ireprosabila pe intreaga durata de viata a benzilor transportoare.

Sistemele de transportatoare cu banda, role, paleti sau lanturi segmentate se realizeaza usor, toate componentele fiind standardizate si in stoc.

Automatizarile realizate de noi sunt diverse, de la automatizari de siguranta, automatizari simple cu relee, pana la automatizari cu PLC si HMI.

 • Banda conveior cu actionare cu reductor melcat

  Benzi transportoare

  MiniTec ofera o gama flexibila de benzi transportoare cu banda sau cu role. Calitatea componentelor si a executiei este de cea mai inalta calitate, calitate dovedita in cei peste 40 de ani de activitate a firmei MiniTec din Germania si cei 12 ani de activitate in Romania.

  Detalii benzi transportoare

 • Banda modulara cu lant segmentat flexibil

  Conveioare cu banda modulara

  Aceste conveioare cu banda modulara se folosesc la configurarea unor trasee deosebite, pentru transportul diverselor produse la viteze inalte. Se aplica in domenii diverse, de la industria farmaceutica pana la cea a coletariei sau industria alimentara. 

  Detalii Benzi Modulare

 • Conveior cu role

  Conveioare cu role

  Avem conveioare cu role atat in variante fara actionare cat si actionate electric. Se folosesc in special la eficientizarea productiei, prin facilitarea miscarii diverselor produse de la un post de lucru la urmatorul.

  Detalii conveioare cu role

 • Conveioare cu paleti recirculabili

  Oferta de conveioare de paleti MiniTec Spania - compania specializata in sisteme de conveioare automate pentru piese de dimensiuni mari sau linii flexibile de asamblare - FMS (Flexible Mounting Systems).

  Detalii conveioare cu paleti

Banda transportoare

Benzi Transportoare cu banda PVC, Cauciuc sau aplicatii speciale

Producem benzi transportoare cu banda din diverse materiale, cum ar fi PVC, cauciuc, materiale tesute, benzi rezistente la temperatura inalta, rezistente la raze UV, etc.

Cadrul este realizat din profile de aluminiu iar sub banda se monteaza o placa din otel inox, pentru a reduce cat mai mult frecarea dintre banda si cadrul conveiorului. Acest lucru asigura o functionare economica si un zgomot foarte redus, practic cel mai mare zgomot este facut de ventilatorul motorului de actionare.

Benzile transportoare sunt actionate de motoare cu reductor melcat montat direct pe axul rolei de antrenare, sau cu lant. Reductorul melcat ocupa aproximativ 15 cm in lateralul benzii iar atunci cand spatiul nu este disponibil, putem monta motoreductorul sub banda transportoare, iar transmisia se va face prin lant cu roti dintate.

Conveioare cu role

Conveioarele cu role se folosesc la eficientizarea diverselor linii de productie, depozitare, sortare sau ambalare. Acestea pot fi drepte sau gravitationale, libere sau antrenate cu diverse sisteme de antrenare: prin frictiune, prin lant (sistemul RMS de la colegii din Spania).

Aplicatiile care se pot realiza sunt foarte diverse, de la linii de sortare a pachetelor pentru firmele de curierat, pana la linii de transport automatizat a motoarelor sau a cutiilor de viteze in fabricile de automobile.

Benzi transportoare modulare cu lant segmentat

Acest tip de benzi transportoare se foloseste la realizarea unor trasee complicate, cu ele putandu-se realiza trasee curbe, cu ridicari sau coborari , traversari, etc.

Benzile modulare sunt construite din segmente de lant din diverse materiale, pentru aplicatii in industrii variate.

Avem in programul de livrare standard mai multe variante de produse, cu latimi si capacitate de incarcare diversa.

Benzi transportoare cu paleti recirculabili

Pentru realizarea liniilor de productie automatizate se pot folosi paleti recirculabili. Pe paletii de suport se asambleaza componentele produselor in mai multe statii de asamblare, in locasuri special realizate in paletul de suport. Paletii sunt transportati automatizat dupa un anumit routing si opriti si pozitionati in interiorul diverselor masini de asamblare sau la statii manuale de asamblare. La finalul procesului, paletii sunt recirculati si adusi la inceputul procesului pentru a relua procesul de asamblare al produsului.

De ce MiniTec?

Cu profilele noastre se realizeaza cel mai usor echipamentele de productie si la cel mai bun cost.

Exista un motiv pentru care firmele din vestul Europei prefera profilele de aluminiu MiniTec: sunt simplu de asamblat, asamblarea e usor de modificat, accesoriile sunt de cea mai inalta calitate si toate componentele functioneaza impreuna perfect.

Folosim module Cookie

Site-ul nostru foloseste module cookie pentru a imbunatati calitatea site-ului si a experientei dumneavoastra atunci cand ne vizitati. Va rugam sa consultati politica de confidentialitate si sa va exprimati acordul sau dezacordul pentru folosirea acestora.