"MiniTec GmbH & Co KG" este unul din liderii europeni si mondiali in sisteme de profile industriale de aluminiu folosite in industria constructoare de masini si echipamente. Firma dispune de birouri de proiectare, birouri de vanzari si capacitati proprii de productie si distributie in vestul Germaniei, in orasul Waldmohr si in Schönenberg-Kübelberg.

MiniTec se mandreste cu faptul ca dispune de o echipa dinamica in departamentul tehnic si de vanzari, fiind la dispozitia clientilor cu servicii de cea mai inalta calificare. An de an, aceasta echipa creste atat cantitativ cat si calitativ, pentru a raspunde cererilor tot mai mari din partea clientilor din intreaga lume, combinand experienta membrilor mai in varsta, cu dinamismul si entuziasmul celor tineri.

Filosofia de la baza proiectarii proiectarii tuturor produselor Minitec este "arta simplitatii". Acest fapt se traduce in practica prin incercarea de a standardiza la maxim variantele de profile de aluminiu impreuna cu variantele de asamblare, astfel incat clientii sa nu fie confuzati in privinta drumului pe care trebuie sa-l urmeze in procesul de proiectare si realizare a proiectelor. Comparand cu alti furnizori de solutii similare, care au dezvoltat sute de variante de profile si metode de asamblare care duc in final la confuzie si stres, MiniTec a dus la perfectie design-ul a 50 de tipuri de profile de dimensiuni strategice si cateva metode de asamblare a acestora, folosirea metodica a acestora aducand in timp clientilor un avantaj competitiv atat din punct de vedere tehnic, cat si vizual si estetic.

Puteti gasi cateva exemple ale aplicatiilor uzuale MiniTec pe site-ul www.minitec.de.

Despre MiniTec

 

 

Folosim module Cookie

Site-ul nostru foloseste module cookie pentru a imbunatati calitatea site-ului si a experientei dumneavoastra atunci cand ne vizitati. Va rugam sa consultati politica de confidentialitate si sa va exprimati acordul sau dezacordul pentru folosirea acestora.