Profile de aluminiu 45

Profile de aluminiu Industriale Seria 45

Profilele MiniTec din Seria 45 ofera un sistem profesional, simplu si complet de profile de aluminiu, cu care se poate construi orice sistem tehnlogic sau echipament de productie. Toate profilele au acelasi canal T cu deschiderea de 8mm si sunt compatibile, putandu-se combina si asambla cu sistemul PowerLock, cu coltare sau alte sisteme de prindere MiniTec.

Profil aluminiu

Profile de aluminiu Industriale 45

Profilele MiniTec din Seria 45 ofera un sistem profesional, simplu si complet de profile de aluminiu, cu care se poate construi orice sistem tehnlogic sau echipament de productie. Toate profilele au acelasi canal T cu deschiderea de 8mm si sunt compatibile, putandu-se combina si asambla cu sistemul PowerLock, cu coltare sau alte sisteme de prindere MiniTec. 

Proiectarea si realizarea oricarui proiect se face intr-un timp record cu ajutorul software-ului nostru gratuit iCADassembler,  iar majoritatea elementelor de care aveti nevoie fiind disponibile in stoc in Romania. Consultati catalogul nostru pentru a gasi idei noi de aplicatii.

Profilele de tip F sunt cele standard, pentru constructii uzuale. Rezistenta acestora este deosebit de mare, fiind superioara majoritatii profilelor oferite de concurenta.

Profilele UL (ultralight, ultrausoare) se folosesc la constructii optimizate din punct de vedere al greutatii si al pretului.

Profile de aluminiu 45x45

Aceste profile sunt baza sistemului de profile de aluminiu MiniTec. Profilele sunt extrudate iar apoi eloxate, pentru o protectie eficienta impotriva intemperiilor si pentru un aspect deosebit.

Construiti foarte usor orice echipament de productie cu profile multiplu de 45, cum ar fi 45x90, 90x90, 90x180, sau submultiplu de 45, cum ar fi 45x32, 32x32 sau 19x45. Toate profilele se imbina perfect impreuna iar accesoriile sunt compatibile cu acestea.

Canalul T de 8mm este identic pentru toate profilele, asigurand o compatibilitate perfecta intre profilele noastre de aluminiu.

Detalii Profile de Aluminiu din Seria 45

La noi gasiti urmatoarele tipuri de profile:

Profile de aluminiu 45x45

Profile de aluminiu cu dimensiuni multiplu de 45: 90, 135, 180 si 270

Profile de aluminiu cu dimensiuni reduse, la care lipsesc canalele T pe una sau mai multe laturi, cu dimensiunile de 32 sau 19 mm.

Profile speciale

Dimensiuni Canale Profile

Dimensiuni canale profile de aluminiu seria 45Dimensiuni canal T profile de aluminiu seria 30

De ce sa alegeti Profilele MiniTec?

Clienții pot cumpăra profilele din aluminiu MiniTec din mai multe motive, inclusiv:

  1. Versatilitate: Profilele MiniTec din aluminiu sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații. Pot fi utilizate pentru construirea de la cadre și carcase simple până la mașini complexe și sisteme de automatizare.
  2. Personalizabilitate: Profilele MiniTec sunt extrem de personalizabile, cu o gamă largă de dimensiuni, forme și accesorii disponibile. Acest lucru permite clienților să construiască structuri care îndeplinesc exact cerințele lor.
  3. Rezistență și durabilitate: Profilele MiniTec sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate, care este rezistent, ușor și durabil. Acest lucru îi face ideale pentru utilizare în aplicații în care rezistența și durabilitatea sunt importante.
  4. Asamblare ușoară: Profilele MiniTec sunt concepute pentru a fi ușor de asamblat, cu o gamă de opțiuni de fixare care fac ușor conectarea profilurilor între ele. Acest lucru le face o alegere populară atât pentru utilizatorii DIY, cât și pentru cei profesioniști.
  5. Rentabilitate: În ciuda faptului că sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, profilele MiniTec sunt adesea o soluție rentabilă în comparație cu alte materiale de construcție. Acest lucru este cu atât mai adevărat atunci când se iau în considerare economiile de cost pe termen lung care pot fi realizate prin utilizarea structurilor durabile și reutilizabile.
Folosim module Cookie

Site-ul nostru foloseste module cookie pentru a imbunatati calitatea site-ului si a experientei dumneavoastra atunci cand ne vizitati. Va rugam sa consultati politica de confidentialitate si sa va exprimati acordul sau dezacordul pentru folosirea acestora.