Profil aluminiu

Profile de aluminiu Industriale 45

Profilele MiniTec din Seria 45 ofera un sistem profesional, simplu si complet de profile de aluminiu, cu care se poate construi orice sistem tehnlogic sau echipament de productie. Toate profilele au acelasi canal T cu deschiderea de 8mm si sunt compatibile, putandu-se combina si asambla cu sistemul PowerLock, cu coltare sau alte sisteme de prindere MiniTec. 

Proiectarea si realizarea oricarui proiect se face intr-un timp record cu ajutorul software-ului nostru gratuit iCADassembler,  iar majoritatea elementelor de care aveti nevoie fiind disponibile in stoc in Romania. Consultati catalogul nostru pentru a gasi idei noi de aplicatii.

Profilele de tip F sunt cele standard, pentru constructii uzuale. Rezistenta acestora este deosebit de mare, fiind superioara majoritatii profilelor oferite de concurenta.

Profilele UL (ultralight, ultrausoare) se folosesc la constructii optimizate din punct de vedere al greutatii si al pretului.

Profile de aluminiu 45x45

Aceste profile sunt baza sistemului de profile de aluminiu MiniTec. Profilele sunt extrudate iar apoi eloxate, pentru o protectie eficienta impotriva intemperiilor si pentru un aspect deosebit.

Construiti foarte usor orice echipament de productie cu profile multiplu de 45, cum ar fi 45x90, 90x90, 90x180, sau submultiplu de 45, cum ar fi 45x32, 32x32 sau 19x45. Toate profilele se imbina perfect impreuna iar accesoriile sunt compatibile cu acestea.

Canalul T de 8mm este identic pentru toate profilele, asigurand o compatibilitate perfecta intre profilele noastre de aluminiu.

Detalii Profile de Aluminiu din Seria 45

La noi gasiti urmatoarele tipuri de profile:

Profile de aluminiu 45x45

Profile de aluminiu cu dimensiuni multiplu de 45: 90, 135, 180 si 270

Profile de aluminiu cu dimensiuni reduse, la care lipsesc canalele T pe una sau mai multe laturi, cu dimensiunile de 32 sau 19 mm.

Profile speciale

Dimensiuni Canale Profile

Dimensiuni canale profile de aluminiu seria 45Dimensiuni canal T profile de aluminiu seria 30

Folosim module Cookie

Site-ul nostru foloseste module cookie pentru a imbunatati calitatea site-ului si a experientei dumneavoastra atunci cand ne vizitati. Va rugam sa consultati politica de confidentialitate si sa va exprimati acordul sau dezacordul pentru folosirea acestora.