Imagine linie de asamblare manuala cu mai multe posturi de lucru

Mobilier Industrial: Bancuri de lucru, Dulapuri, Rafturi, Mese, Carucioare

Inca de la infiintare, MiniTec GmbH & Co KG a venit cu o inovatie inca neegalata pe piata profilelor de aluminiu: sistemul de imbinare cu PowerLock.

Totul se bazeaza pe sloganul firmei: Arta Simplitatii!

Solutiile pe care le oferim sunt simple, standardizate, testate si la un termen de livrare minim. Toate, bineinteles, la un cost optim! Profitati de experienta noastra, sunati-ne!

Imagine cu masa de lucru cu blat ESD, o polita pentru stocare materiale si suport pentru iluminator

Bancuri de lucru

Cu profilele noastre se realizeaza cel mai usor echipamentele de productie si la cel mai bun cost.

Exista un motiv pentru care firmele din vestul Europei prefera profilele de aluminiu MiniTec: sunt simplu de asamblat, asamblarea e usor de modificat, accesoriile sunt de cea mai inalta calitate si toate componentele functioneaza impreuna perfect.

Mese Industriale

Mesele industriale fabricate de noi sunt perfect adaptate dimensional nevoilor dumneavoastra.

Avem solutii pentru industria electronica (protejate ESD), elementele de imbinare a profilelor noastre asigura conexiunea electrica sigura, din design.

Producem mese de lucru reglabile pe inaltime, cu ajustare electrica, simpla, din buton, cu 4 inaltimi memorate.

Image
Image

Rafturi pentru materiale

Alimentarea materiei prime la indemana operatorului creste eficienta si productivitatea liniilor de productie.

Rafturile produse de noi sunt perfecte pentru sistemele kanban, de alimentare a liniilor de productie in functie de necesar.

Sistemele de alimentare kanban pe siruri de role de calitate, fabricate in Germania, va asigura productie constanta si o alimentare eficienta a liniilor de productie, fara intreruperi.

Rafturi kanban gravitationale cu sir de role

Rafturile sunt special construite pentru aprovizionarea materiei prime si a materialelor in cutii, atat in cutii de plastic tip E1, E2, cat si in ambalajul original al materialelor.

Sirurile de role sunt produse in Germania iar cadrul din profile MiniTec. Profilele folosite sunt adaptate in functie de aplicatia clientului: dimensiuni cutii, lungimea raftului, greutatea materiei prime, etc.

Durata de viata a unui raft construit de MiniTec este masurata in zeci de ani, fara necesitatea unui program de mentenanta, aceasta investitie fiind una din cele mai profitabile pentru clientii nostri care-si doresc echipamente de calitate.

raft gravitational pentru materiale, din profile de aluminiu si siruri de role, cu 4 etaje si doua randuri de cutii
Imagine carucior transport materiale sau cutii de plastic 600x400mm

Carucioare pentru transport materiale

Deplasarea in siguranta a diverselor materiale intre zonele din fabrica se poate face simplu, cu carucioare de transport materiale.

Carucioarele sunt o solutie simpla si eficienta, ele putand fi adaptate oricarui tip de material, materie prima, subansamblu, etc.

Garduri pentru spatii de protectie, imprejmuiri de siguranta

Zonele periculoase din jurul echipamentelor de productie trebuiesc protejate cu garduri speciale de protectie.

Gardurile produse de noi sunt fabricate din plasa speciala iar cadrul este realizat din profile speciale cu canal foarte adanc, astfel incat plasa sa nu pota iesi din canal in cazul unui impact.

Image

Bancuri de lucru si mobilier industrial

Realizam orice linie de asamblare manuala la cel mai inalt nivel de calitate!

Mesele noastre de productie sunt adaptate dimensional exact la nevoile clientilor.

Sistemele de alimentare cu materiale in sistem kanban sunt rezistente si sunt adaptabile oricarui sistem de productie.

Realizam diverse carucioare de transport materiale in interiorul fabricilor, dulapuri, rafturi, sisteme de manipulare, sisteme karakuri, etc.

Bancuri de lucru

Bancuri de lucru

Bancuri de lucru industriale la dimensiunile cerute de client. Blaturi diverse, inclusiv ESD pentru industria electronica.

Rafturi Kanban

Rafturi Kanban

Producem cele mai fiabile rafturi de stocare a materialelor, la cel mai bun pret si termene de livrare. Toate materialele sunt produse in Germania iar termenele de livrare sunt excelente.

Carucioare diverse

Carucioare diverse

Pentru usurinta transportarii diverselor materiale intre liniile de productie, realizam diverse carucioare customizate in functie de necesitatile clientilor nostri.

Usor de personalizat, modificat si reutilizat

Produsele realizate de noi se pot modifica foarte usor, deoarece sistemul de profile e conceput exact pentru asta: sa fie flexibil, usor de modificat si "iertator" cu greselile de design.

 Sistemul patentat de imbinare cu PowerLock permite reajustarea pozitiei profilelor si asigura o strangere sigura, perfect perpendiculara si totusi demontabila si reajustabila.

Imagine cu sistemul de conectare PowerLock

FIRMA NOASTRA

SC MiniTec Solutions SRL
RO23951757; J35/1795/2009
Adresa: Str. J.H. Pestalozzi Nr 22
Timisoara, 300115 Romania

Lista Profile