Mese de Laborator

MiniTec va propune o gama varianta de mese de lucru industriale care se pot folosi la amenajarea spatiilor tip laborator.

MiniTec va propune o gama varianta de mese de lucru industriale care se pot folosi la amenajarea spatiilor tip laborator.

Masa de laborator cu accesorii

Cadrul este construit din profile de aluminiu MiniTec tip 45x45G, rezultatul fiind un design adaptat conditiilor de laborator, la un cost perfect optimizat. Profilul tip G asigura o spalare usoara a mesei si previne aparitia prafului in canalele profilului. Conexiunea electrica ESD asigurata de conectorul PowerLock previne aparitia descarcarilor electrostatice si reduce riscul de incediu.

Profil tip G

Mese cu suport vertical pentru scule

Pe acest suport, se pot instala diverse accesorii din catalogul nostru, cum ar fi suporti pentru scule, suporti pentru monitor, tastatura si mouse, suport pentru Instructiunile de Lucru, suport pentru masini de insurubat automate, etc. Va invitam sa consultati catalogul nostru de produse si acesorii.

Folosim module Cookie

Site-ul nostru foloseste module cookie pentru a imbunatati calitatea site-ului si a experientei dumneavoastra atunci cand ne vizitati. Va rugam sa consultati politica de confidentialitate si sa va exprimati acordul sau dezacordul pentru folosirea acestora.