profile aluminiu

Profile de aluminiu Industriale MiniTec

Profilele MiniTec din Seria 45 ofera un sistem profesional, simplu si complet de profile de aluminiu, cu care se poate construi orice sistem tehnlogic sau echipament de productie. Proiectarea si realizarea oricarui proiect se face intr-un timp record cu ajutorul iCADassembler, majoritatea elementelor necesare fiind disponibile in catalogul nostru.

Toate profilele au acelasi Canal T cu deschiderea de 8mm si sunt compatibile, putandu-se combina si asambla cu sistemul PowerLock, cu coltare sau alte sisteme de prindere MiniTec.

Profilele de tip F sunt cele standard, pentru constructii uzuale, cu rezistenta crescuta.

Profilele UL (ultralight, ultrausoare) se folosesc la constructii optimizate din punct de vedere al greutatii si al pretului.

Sistemul MiniTec de Profile Industriale de Aluminiu

Avem doua serii de profile, Seria 45 si Seria 30 si un catalog complet de Accesorii cu care se pot construi in cel mai scurt timp si cu cel mai mic efort echipamente de lucru simple, cum ar fi bancuri de lucru, sisteme de alimentare cu materiale, carucioare de transport, sau echipamente automatizate de asamblare, testare sau manipulare. Sistemele de transportatoare cu banda, role, paleti sau lanturi segmentate se realizeaza usor, toate componentele fiind standardizate si in stoc.

 • Profile de aluminiu 45

  Profile de aluminiu Industriale Seria 45

  Profilele MiniTec din Seria 45 ofera un sistem profesional, simplu si complet de profile de aluminiu, cu care se poate construi orice sistem tehnlogic sau echipament de productie. Toate profilele au acelasi canal T cu deschiderea de 8mm si sunt compatibile, putandu-se combina si asambla cu sistemul PowerLock, cu coltare sau alte sisteme de prindere MiniTec.

  Detalii

 • profile de aluminiu 30

  Profile de Aluminiu Industriale Seria 30

  MiniTec Romania va ofera acum si sistemul de profile din aluminiu MiniTec 30. Sistemul este solutia perfecta pentru constructii usoare.

  Acesta beneficiaza de aceleasi avantaje extraordinare ale sistemului de profile de aluminiu MiniTec 45 si sunt oferite la un pret deosebit de avantajos.

  Detalii

 • accesorii profile de aluminiu

  Accesorii pentru profile de aluminiu

  MiniTec va ofera un catalog complet de accesorii necesare realizarii ansamblurilor mecanice: elemente de fixare pentru profilele de aluminiu, roti, picioare, capace de mascare, suruburi, piulite hexagonale si patrate, manere, ghidaje, etc.

  Detalii

Promotii si Oferte

Profitati de ofertele noastre speciale! Oferte valabile in limita stocului disponibil si in anumite conditii de plata si livrare.

Profil aluminiu 45x45

Profile de aluminiu 45x45

Aceste profile sunt baza sistemului de profile de aluminiu MiniTec. Avem profile multiplu de 45, cum ar fi 45x90, 90x90, 90x180, sau submultiplu de 45, cum ar fi 45x32, 32x32 sau 19x45.

Canalul T de 8mm este identic pentru toate profilele, asigurand o compatibilitate perfecta intre profilele noastre de aluminiu.

Profil aluminiu 30x30

Profile de aluminiu 30x30

Aceste profile sunt optimizate ca si costuri, astfel incat puteti realiza echipamente mici de productie la un cost foarte avantajos. Aveti la dispozitie profile multiplu de 30, cum ar fi 30x60, sau submultiplu de 30, cum ar fi 30x23 sau 30x16.

Canalul T de 8mm este mai putin adanc decat la profilele 45, in rest dimensiunile sunt identice, asigurand o compatibilitate perfecta intre profilele noastre de aluminiu.

 

 

De ce MiniTec?

Cu profilele noastre se realizeaza cel mai usor echipamentele de productie si la cel mai bun cost.

Exista un motiv pentru care firmele din vestul Europei prefera profilele de aluminiu MiniTec: sunt simplu de asamblat, asamblarea e usor de modificat, accesoriile sunt de cea mai inalta calitate si toate componentele functioneaza impreuna perfect.

Folosim module Cookie

Site-ul nostru foloseste module cookie pentru a imbunatati calitatea site-ului si a experientei dumneavoastra atunci cand ne vizitati. Va rugam sa consultati politica de confidentialitate si sa va exprimati acordul sau dezacordul pentru folosirea acestora.