Mese pentru cantine cu trafic intens

MiniTec va propune o gama varianta de mese de lucru standard care se pot folosi la amenajarea spatiilor tip laborator, cantina, birouri industriale, sali de intalniri, terase, etc.

MiniTec va propune o gama varianta de mese de lucru standard care se pot folosi la amenajarea spatiilor tip laborator, cantina, birouri industriale, sali de intalniri, terase, etc.

mase de lucru standard

Cadrul este construit din profile de aluminiu MiniTec tip 45x45G pentru picioare si 32x32F pentru traverse, rezultatul fiind un design exceptional, la un cost perfect optimizat.

Detalii tehnice

Blatul este din PAL de 25mm, culoare standard light grey. La comanda se poate personaliza in diferite culori sau material.

Mese de lucru Standard 1390 x 650 x 725 mm (lungime x latime x inaltime)

Mese de lucru Standard 2000 x 800 x 725 mm  (lungime x latime x inaltime) 

Alte dimensiuni sunt disponibile pe comanda, cu livrare in 14 zile.

La comenzi peste 5 bucati se ofera discount.

Mese cu picioare rabatabile

Pentru spatiile multifunctionale sau pentru amenajarile temporare, cum sunt targurile sau evenimentele street-food, aveti nevoie de mese cu picioare rabatabile pentru a eficientiza depozitarea sau transportul acestora. Mesele noastre va ofera asta, fara insa sa reduca rezistenta si soliditatea acestora. Picioarele sunt si reglabile pe cativa centimetri iar diferentele de nivel ale podelei pot fi usor reglate astfel incat mesele sa fie perfect pozitionate.

Sistemul de rabatare a picioarelor este unul de calitate, putand fi actionat de o singura persoana

Folosim module Cookie

Site-ul nostru foloseste module cookie pentru a imbunatati calitatea site-ului si a experientei dumneavoastra atunci cand ne vizitati. Va rugam sa consultati politica de confidentialitate si sa va exprimati acordul sau dezacordul pentru folosirea acestora.