Conveioare cu paleti recirculabili

Oferta de conveioare de paleti MiniTec Spania - compania specializata in sisteme de conveioare automate pentru piese de dimensiuni mari sau linii flexibile de asamblare - FMS (Flexible Mounting Systems).

Conveioare cu role pentru linii automate de productie

Oferta de conveioare de paleti de montaj de la colegii nostri de la MiniTec Spania - compania specializata in sisteme de conveioare automate pentru piese de dimensiuni mari RMS - Roller Mounting Systems sau linii flexibile de asamblare - FMS (Flexible Mounting Systems).

In cazul achizitionarii echipamentelor produse de ProfiTeam, beneficiati de asistenta tehnica si service local din partea Minitec Solutions.

Linii de asamblare automate FMS

Linie de asamblare FMS cu 4 trasee pentru suporti produseLinie montaj FMS cu paleti suport produse

Linie de montaj FMS cu conveior cu banda segmentata

 Paletii pe care se monteaza piesa de prelucrat sau asamblat sunt transportati pe un flux automat, miscarea fiind asigurata prin frictiunea cu lantul de antrenare care functioneaza permanent.

Oprirea in diverse pozitii de lucru se face cu stoppere comandate electronic. Exista module de pozitionare, de ridicare la inaltimea de lucru, de rotirela diverse unghiuri, de fixare si compensare a fortelor de lucru, module de retragere de pe flux a anumitor paleti in vederea inspectiei sau reparare, etc.

Conveioare de paleti de montaj, tip RMS

Conveioare tip RMS cu role antrenate

Linie de montaj RMS cu role antrenate

 Acest sistem functioneaza similar cu sistemul FMS, doar ca paletii sunt antrenati de role conveioare cu functionare permanenta sau intermitenta. Greutatile pe care acest sistem le suporta sunt mult mai mari si se folosesc la asamblarea cutiilor de viteze, a motoarelor, a reductoarelor, etc, sau oriunde este nevoie de un traseu prestabilit pentru piesele de prelucrat.

Conveioare de paleti tip UMS

Conveioare UMS cu returnare paleti pe sub conveior

 Conveioarele tip UMS sunt conveioare cu acumulare, returul paletilor fiind realizat pe sub conveior, lucru ce eficientizeaza foarte mult spatiul necesar.

 

Folosim module Cookie

Site-ul nostru foloseste module cookie pentru a imbunatati calitatea site-ului si a experientei dumneavoastra atunci cand ne vizitati. Va rugam sa consultati politica de confidentialitate si sa va exprimati acordul sau dezacordul pentru folosirea acestora.