sisteme cu rafturi Kanban

Sisteme Kanban

Sisteme cu rafturi Kanban solide si fiabile, pentru eficientizarea liniilor de productie, in conformitatea cu principiile Lean Manufacturing. Rafturile realizate de noi sunt foarte solide, durabile, dimensionate perfect pentru nevoile dumneavoastra si la un pret corect.

Durata de viata a acestora e de zeci de ani de utilizare intensa, spre deosebire a celor realizate din tuburi sau alte improvizatii care trebuiesc inlocuite dupa doar 2-5 ani.

Cum functioneaza

Alimentarea eficienta a liniilor de productie cu materie prima, in sistem FIFO, este deosebit de importanta pentru sistemele de productie Lean. O alimentare eficienta aduce beneficii enorme, atat prin cresterea productivitatii, cat si prin cresterea calitatii productiei.

Sistemele noastre kanban sunt perfect adaptate cerintelor clientilor, in functie de dimensiunile cutiilor folosite, greutatile maxime admise si frecventa re-umplerii rafturilor kanban.

Alimentarea corecta, cu consumarea pieselor in sistem FIFO, cu dimensionarea optima a cantitatilor transferate in productie si manipularea usoara a cutiilor va vor asigura avantaje competitive fata de concurenta.

Exemple de rafturi

Rafturi kanban cu 4 etaje min

Raft cu sir de role plastic min

Raft FIFO pentru cutii plastic min

Raft din profile de aluminiu componente min

kanban cutii cu retur min

linie de asamblare cu siruri de role ESD

Contactati-ne pentru o oferta de pret! Avem solutii la cheie de cea mai buna calitate la preturi si termene de livrare excelente!

Suntem furnizorii celor mai mari firme din industria automotive, de peste 12 ani.

Folosim module Cookie

Site-ul nostru foloseste module cookie pentru a imbunatati calitatea site-ului si a experientei dumneavoastra atunci cand ne vizitati. Va rugam sa consultati politica de confidentialitate si sa va exprimati acordul sau dezacordul pentru folosirea acestora.