Profil de aluminiu 45x45 mm

Profilul standard 45x45 F, folosit la orice tip de constructie.

Se asambleaza cu PowerLock Fastener, Coltare, Bolt connector sau Conector cu surub.

Profilul standard 45x45 F, folosit la orice tip de constructie.

Se asambleaza cu PowerLock Fastener, Coltare, Bolt connector sau Conector cu surub.

  • Material: Aluminiu, Extrudat, Anodizat E6/EV1
  • Greutate: 2,005 kg/m
  • Lungime Bara: 6m
  • Unitate Impachetare: 36m

Dimensiuni Canale Profile

Dimensiuni canale profile de aluminiu seria 45Dimensiuni canal T profile de aluminiu seria 30

De ce sa alegeti Profilele MiniTec?

Clienții pot cumpăra profilele din aluminiu MiniTec din mai multe motive, inclusiv:

  1. Versatilitate: Profilele MiniTec din aluminiu sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații. Pot fi utilizate pentru construirea de la cadre și carcase simple până la mașini complexe și sisteme de automatizare.
  2. Personalizabilitate: Profilele MiniTec sunt extrem de personalizabile, cu o gamă largă de dimensiuni, forme și accesorii disponibile. Acest lucru permite clienților să construiască structuri care îndeplinesc exact cerințele lor.
  3. Rezistență și durabilitate: Profilele MiniTec sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate, care este rezistent, ușor și durabil. Acest lucru îi face ideale pentru utilizare în aplicații în care rezistența și durabilitatea sunt importante.
  4. Asamblare ușoară: Profilele MiniTec sunt concepute pentru a fi ușor de asamblat, cu o gamă de opțiuni de fixare care fac ușor conectarea profilurilor între ele. Acest lucru le face o alegere populară atât pentru utilizatorii DIY, cât și pentru cei profesioniști.
  5. Rentabilitate: În ciuda faptului că sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, profilele MiniTec sunt adesea o soluție rentabilă în comparație cu alte materiale de construcție. Acest lucru este cu atât mai adevărat atunci când se iau în considerare economiile de cost pe termen lung care pot fi realizate prin utilizarea structurilor durabile și reutilizabile.
Folosim module Cookie

Site-ul nostru foloseste module cookie pentru a imbunatati calitatea site-ului si a experientei dumneavoastra atunci cand ne vizitati. Va rugam sa consultati politica de confidentialitate si sa va exprimati acordul sau dezacordul pentru folosirea acestora.